Vragen en antwoorden

Meest gestelde vragen

Wij geven voor elke folie ballon vanaf 45 cm een zweef garantie van 5 tot 7 dagen.

Dat wil niet zeggen dat de ballon na 7 dagen niet meer zweeft maar dat je gaat zien dat er wat minder helium in de ballon zit. Veel folie ballonnen kunnen wel meer dan 2 √° 3 week zweven maar zijn niet meer zo vol met helium. De latex ballonnen kunnen 8 uur blijven zweven maar omdat we de latex ballonnen altijd eerst met HI Float (ballonnenlijm) vullen en daarna met helium zorgt het ervoor dat de ballon 1-2 dagen zweeft daarna zal die iets gaan zakken.

Op het moment dat we de betaling hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag.

De verwerking van je bestelling duurt 1 tot 3 werkdagen en we stellen je op de hoogte van de status van je bestelling. Tevens ontvang je een bericht als je bestelling onderweg is.

Uiteraard is het mogelijk om een ballon boeket samen te stellen. Om te kunnen garanderen dat de ballonnen heel aankomen bij de geadresseerde, zullen we alle mogelijkheden  per email met je bespreken.

De folie ballonnen kunnen meerdere keren weer bijgevuld worden,de latex ballonnen zijn helaas eenmalig gebruik. Mocht je woonachtig zijn in Groningen, kan je per email een afspraak bij mij maken om de ballon tegen een kleine vergoeding te laten bijvullen. Je kan de folie ballon ook met lucht vullen door middel van een ballonnenpomp of een rietje. Zorg hierbij wel dat er meer helium aanwezig is dan lucht. De helium zorgt voor het zweef effect.

Er is altijd een mogelijkheid dat de ballonnen kunnen knappen. Dit kan verschillende redenen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een folie ballon gevuld met helium in een warme ruimte of voor een raam tijdens de zomermaanden.Helium zet uit bij warmte en als de ballon tot in de kleine centimeters is gevuld, bestaat er kans op knappen. Kijk verder uit met scherpe voorwerpen. De latex ballonnen zijn daarin weer kwetsbaarder dan de folie ballonnen.

We kunnen de snoeppakketten naar wens maken.Hou rekening met eventuele meerprijs en levertijd als er speciale thema ballonnen besteld moeten worden. Via het contactformulier kan je je wensen aangeven en wij zullen kijken wat mogelijk is en eventueel met een alternatief komen.

Je kan een postkaart van A6 formaat toevoegen met een persoonlijke noot.

De postkaart heeft op de voorzijde ons bedrijfslogo en de achterzijde is blanco.

Op de achterkant zal je persoonlijke tekst voor de geadresseerde geplaatst worden.

INFORMATIE OVER ONS

NEEM MET ONS CONTACT OP

    Email: info@ballonnengeschenken.nl

    KVK: 78514703 BTW: NL003342063B42