Over ons

Stichting Ballonnengeschenken

In 2014 kreeg ik de diagnose Melanoomkanker en in 2021 was het helaas weer terug. Tijdens de behandelingen kreeg ik regelmatig kaarten of bloemen en die gaven mij heel veel steun. Ze gaven mij altijd een grote glimlach en soms ook het zetje om weer positief het ziekenhuis in te kunnen lopen.

Tijdens mijn behandelingen kwam ik in contact met één van de Prinses Maximama’s. Haar zoontje, Jenoah, werd ook behandeld in het UMCG. Omdat ik zo blij werd van post ontvangen stuurde ik Jenoah af en toe een leuk pakket op vanuit onze webshop. Naast Jenoah kwamen daar al snel meer Kleine Kanjers bij. Helaas was de webshop niet winstgevend genoeg om door te gaan, maar daarmee stopte de vrolijke postpakketten ook..

Het gevoel dat die Kleine Kanjers niet een vrolijk postpakket krijgen tijdens hun behandelingen bleef aan mij knagen. Daarom startte we de stichting.

Stichting Ballonnengeschenken, een stichting waar je je Kleine kanjer kan opgeven voor het ontvangen voor een  vrolijk pakket. Een pakket voor een verjaardag, een kanjerdag ( cancerversary ) of een goed nieuws bericht. Laten we samen de wereld een beetje mooier maken en beginnen met een glimlach van onze Kleine Kanjers.

Nathalie

Winkelmand
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.