Over ons

Over Ballonnengeschenken

Ballonnengeschenken is een webwinkel die ik heb opgericht in 2020.
Een jaar wat als een veelbewogen jaar de geschiedenisboeken in gaat. Na wat veelbewogen jaren in mijn eigen leven leek het mij een goed moment om mijn dromen tot werkelijkheid te maken. Om een idee te krijgen wat die dromen zijn zal ik eerst wat vertellen over mijzelf.

Mijn naam is Nathalie, vijfendertig jaar, getrouwd en inmiddels trotse mama van twee mooie meiden. De meeste mensen in mijn eigen omgeving weten mij altijd te vinden als het gaat om kindertraktaties en TAART !!! Ik kan je vertellen heel veel taart.

Door mijn ziekte in het verleden heb ik mijn hobbymatige,taarten carriere vaarwel moeten zeggen en mijn creativiteit op een ander manier tot stand moeten brengen. In de laatste jaren heb ik geleerd dat balans in je leven zo belangrijk is. Dat heeft er voor gezorgd dat ik na 14,5 jaar mijn vaste baan vaarwel heb gezegd en ben gaan doen wat ik leuk vind. Creatief bezig zijn en mensen blij maken.

In mijn ogen is er altijd iemand die een verjaardagscadeau,steuntje in de rug of gewoon zomaar een vrolijke ballon wil ontvangen. Er is toch geen mooiere gedachte dat er iemand aan je denkt en je het beste wenst.

Het is niet altijd voor iedereen haalbaar om een cadeau te bestellen of samen te stellen. Daarom stel ik meerdere keren per jaar snoeppakketten en ballonnen beschikbaar voor verjaardag van bijvoorbeeld een kind waar niet alles van zelf sprekend is. Hou mijn social media in de gaten om hiervan op de hoogte te zijn.

Winkelmand
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.